24 uur per dag, 7 dagen per week

Ons taxibedrijf uit Zeist biedt u de volgende diensten:

Luchthavenvervoer

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt reizen. U hoeft alleen maar aan uw koffer te denken. Wij rijden u veilig en op tijd naar Schiphol of Eindhoven Airport, maar ook naar luchthavens in Duitsland en België. Indien gewenst begeleiden wij u tot aan de incheckbalie. Wegbrengen van Zeist naar Schiphol kan al vanaf €85,- 

Zakelijk vervoer

Cliënten die veel van de diensten van ons taxibedrijf gebruik maken bieden wij de mogelijkheid om, per maandelijkse facturering, op rekening te rijden. Erg handig en overzichtelijk. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid

Schoolvervoer

Voor diverse bso’s (buitenschoolse opvang) en speciale onderwijsinstellingen verzorgen wij schoolvervoer. Dit wordt zowel in groepsvorm als individueel uitgevoerd. Het is mogelijk om rechtstreeks bij ons uw taxi te reserveren indien uw kinderen hiervoor een machtiging hebben via uw zorgverzekering.

omgeving

Voordelige ritten rondom Utrecht 

Taxi Centrale Zeist is u graag van dienst in ons werkgebied: Zeist, Bosch en Duin, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Houten, Doorn, Driebergen, Austerlitz en Utrecht. Verder kunnen wij ook ritten verzorgen van en naar bestemmingen door geheel Nederland. Wij kunnen direct zien of er een taxi in de buurt is om u van dienst te zijn.

Service ++

24 uur per dag - 7 dagen per week beschikbaar

Comfortabele auto's

Begeleiding tot check-in balie op de luchthavens

Alle bedragen inclusief BTW

Pinnen is bij ons mogelijk

Ik noem Taxi Centrale Zeist mijn persoonlijk chauffeur thuis! Het maakt niet uit hoe laat het is of waar ik heen wil, TCZ regelt het. Ik heb me zelden zo vertrouwd en veilig gevoeld bij een bedrijf als bij Taxi Centrale Zeist.”

— ANIBAL OJEDA (ONDERNEMER, EIGENAAR NONDUAL IT)