We hebben ruime ervaring met vervoer naar en van luchthavens. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden

Zorgeloos op reis
Zorgeloos op vliegreis houdt in dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van en naar de luchthaven. Voor een vliegvakantie of zakelijke reis brengen wij u veilig en op tijd naar Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Weeze of Brussel. Wanneer u daar behoefte aan heeft begeleiden wij u ook tot de check-in balie.

Ophalen vanaf Schiphol
Graag zorgen we ook weer voor het ophalen, op Schiphol betekent dat wij u ophalen bij vertrekhal 3d.

Voordelige tarieven

Zorgeloos van en naar Schiphol of de luchthaven van uw keuze hoeft niet duur te zijn. Zie ons  overzicht van de tarieven vanaf Zeist en omgeving. Om gebruik te maken van deze tarieven, dient u in ieder geval 24 uur van te voren de reservering te plaatsen. Wij rijden naar Schiphol vanaf €95. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de centrale.

Voordelige ritten rondom Utrecht

Taxi Centrale Zeist is u graag van dienst in ons werkgebied: Zeist, Bosch en Duin, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Houten, Doorn, Driebergen, Austerlitz en Utrecht. Verder kunnen wij ook ritten verzorgen van en naar bestemmingen door geheel Nederland. Wij kunnen direct zien of er een taxi in de buurt is om u van dienst te zijn.

Zakelijk vervoer

Cliënten die veel van de diensten van ons taxibedrijf gebruik maken bieden wij de mogelijkheid om, per maandelijkse facturering, op rekening te rijden. Erg handig en overzichtelijk. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid

Schoolvervoer

Voor diverse bso’s (buitenschoolse opvang) en speciale onderwijsinstellingen verzorgen wij schoolvervoer. Dit wordt zowel in groepsvorm als individueel uitgevoerd. Het is mogelijk om rechtstreeks bij ons uw taxi te reserveren indien uw kinderen hiervoor een machtiging hebben via uw zorgverzekering.

Service ++

7 dagen per week – 24uur per dag beschikbaar

Comfortabele auto's

Begeleiding tot check-in balie op de luchthavens

Alle bedragen inclusief BTW

Pinnen is bij ons mogelijk

“Ik noem Taxi Centrale Zeist mijn persoonlijk chauffeur thuis! Het maakt niet uit hoe laat het is of waar ik heen wil, TCZ regelt het. Ik heb me zelden zo vertrouwd en veilig gevoeld bij een bedrijf als bij Taxi Centrale Zeist.”
— ANIBAL OJEDA (ONDERNEMER, EIGENAAR NONDUAL IT)